Onze COVID-19 maatregelen

Als een kleine jongen die voor zijn verjaardag een RC-auto krijgt, zo blij zijn we dat de Mannenspeeltuin open is. Maar, we weten ook wel dat we niet meteen helemaal als vanouds de draad op kunnen pakken. Daarom hebben we de volgende maatregelen ingevoerd om te voldoen aan de Nederlandse COVID-19 richtlijnen:

Kinderfeestjes geen probleem

Kinderen kunnen volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid gewoon met elkaar spelen zonder de grens van anderhalve meter in de gaten te houden. Je kunt ons dus gerust weer bellen om een supervet kinderfeestje in de Mannenspeeltuin te organiseren.

Volwassen groepen 

Nu ook volwassenen weer buiten mogen sporten, kunnen we met een goed gevoel onze sportieve activiteiten weer opstarten. We hebben ruimte genoeg om altijd anderhalve meter afstand te houden. Het komt bij ons wel aan bod, maar zonder dat je er kramp van krijgt.

Eén pinbetaling per groep

Om filevorming tijdens het afrekenen te voorkomen, is het alleen mogelijk om als groep met één pin- of contantbetaling te betalen. Een Tikkie is daarna onderling zo verstuurd toch?

Wassen en ontsmetten

Handen wassen en ontsmetten is nu extra belangrijk, daarom voorzien wij al onze activiteiten en ons toilet van een ‘ontsmettingsstation’.

Schoongemaakte materialen

Voordat je bij de Mannenspeeltuin aan een activiteit begint, hebben wij alle attributen die je gaat gebruiken al schoongemaakt. Elke deelnemer krijgt een eigen paintballwapen, paintballmasker, bowbatlle boog, en/of bijl. Als er toch zaken uitgewisseld worden dan voorzien wij in de mogelijkheid om handschoentjes te dragen of ‘contactplekken’ – bijvoorbeeld de stuurknuppels van de minitank of afstandsbediening van de rc-auto’s – tussentijds te ontsmetten.

Vragen? Stel ze gerust! 0164-254484

Zoals je kunt lezen doen wij ons best om de verspreiding van COVID-19 in de Mannenspeeltuin zo goed mogelijk te voorkomen. Mocht je er nog vragen over hebben, stel ze dan gerust en bel ons op 0164-254484. Mochten er veranderingen vanuit de overheid komen, dan passen wij onze maatregelen daaraan aan.

Onze activiteiten