Onze activiteiten

Van ACE Paintball naar De Mannenspeeltuin
Ragnar van der Heijden – eigenaar van de Mannenspeeltuin, liefhebber van outdoor activiteiten en zelf de speler der spelers – leerde in de jaren tachtig het paintballspel kennen in Amerika. Als een van de eerste enthousiastelingen van Nederland maakte hij paintball in 1993 onder de naam ACE Paintball toegankelijk voor het grote publiek.

Na een reeks succesvolle experimenten met andere leuke activiteiten transformeerden we ACE Paintball later naar De Mannenspeeltuin. We bieden daarin activiteiten aan die we zelf leuk vinden om te doen, en die na uitvoerig testen geschikt blijken om veilig met een groep te herhalen. Smeden, Minitank rijden, RC-racen, Bow Battle, drone schieten en bijlwerpen zijn daarvan het resultaat. Alleen de écht leuke dingen halen het tot onze website.

Kies je eigen programma om minimaal 2 uur te spelen
In de Mannenspeeltuin kun je je eigen programma samenstellen zolang je maar minimaal 2 uur aanwezig bent. Bel ons om te kijken of je gewenste speeldatum nog beschikbaar is, dan stellen we samen het programma samen. Weet je een unieke activiteit die in ons aanbod niet mag ontbreken dan horen we dat heel graag.

Alle activiteiten