ZIN IN PAINTBALL MET TANKS?

RECENSIES

Klik hier voor al onze Google-reviews


“Mooie locatie en prima begeleiding! Was leuk om verjaardagsfeestje te vieren. Tank rijden met een big smile :D!
5 sterren – Bert-Jan Rietberg

Super leuke middag gehad bij de mannenspeeltuin met een vrijgezellenfeest. Eerst paintballen en daarna nog even minitank rijden. Natuurlijk de vrijgezel goed te pakken gehad… interactie met de andere groepen ging vlekkeloos. Heren bedankt voor de leuke middag.”
5 sterren – Peter Goedhart

Tank Paintball (1 uur)

Ja inderdaad. . . paintball maar dan met mini tanks!

Tank paintball draait om spanning, strategie en een beetje handig zijn in het besturen van een minitank. Je rijdt nog rustig door het bos tot je een tank van het andere team ziet aankomen. Ga je hem alleen te lijf of sluiten jullie hem samen in? Wie kiest de slimste route, weet zich het best te positioneren en kan als eerste de ander uitschakelen? Dit is paintball zoals je nog nooit hebt gedaan, Echt een bucketlist ding!

Een tactisch spelletje

Tank paintball is meer dan een beetje door het bos rijden tot alle tanks onder de verf zitten. We hebben het spel zo ingericht dat je strategische talenten worden uitgedaagd. Je speelt het spel met vier minitanks tegelijk, twee tegen twee dus. Samen met je teamgenoot ga je op pad om het vijandige team uit te schakelen (en het doel te veroveren). Het “kanon” heeft maar een beperkte ‘bewegingsvrijheid’, zodat ook zeker je rijkunsten op de proef worden gesteld. Simpelweg wachten tot de vijand voorbij rijdt is er niet bij, je zult zelf op jacht moeten gaan om dit spelletje te winnen.

Voor wie?

De ideale groepsgrootte voor deze activiteit is 4 tot 12 personen. Vanaf 1,35m tot 2,10m pas je in de mini tank. Je hebt hier verder geen speciaal rijbewijs voor nodig, al ben je wel in het voordeel als je vaker in tanks rijdt. Je hoeft ook niet bang te zijn voor spierpijn de volgende dag, de fanatieke bankhangers gaan net zo snel als topsporters. Omdat er geschoten wordt met paintballgeweren moet je minimaal 18 jaar oud zijn. In een minitank rijden, zonder paintballspel, kan al vanaf 10 jaar (minimaal 1,35m).

Battlefield

Het minitank speelveld is een afwisseling van rijpaden, open stukken en begroeiing waar je omheen moet rijden. We willen uiteraard wel dat ons groene bos groen blijft, daarom spelen we met biologisch afbreekbare paintballs.

Geen blauwe plekken!

Je zit bij tank paintball veilig in je mini tank, dus je wordt zelf een stuk minder geraakt! Alleen je hoofd steekt erbovenuit, maar natuurlijk heb je een beschermend masker op. Grote kans dat je er dus zonder blauwe plekken vanaf komt. Al sluiten we niet uit dat er een geluksvogel tussen zit die net op dat ene plekje geraakt wordt…

Overige activiteiten