RC-Racen (1 uur)

RC-racen op een outdoor racebaan

Voor de gadgetfans hebben we aan de rand van ons paintballbos een uitdagende outdoor racebaan aangelegd. Op dit circuit kun je zelf RC-racen met onze professionele RC-auto’s (Remote Control). Krachtige accu’s, wendbare RC-auto’s en een gevarieerd parcours. Je krijgt een snelheidservaring waar je u tegen zegt, terwijl je met beide benen op de grond staat. En net zoals bij elk racespelletje: eerst oefenen daarna de wedstrijden! We rijden allemaal met dezelfde raceauto dus iedereen kan winnen.

Voor jong en oud

Vergeet je rijbewijs, een beetje hand-oog coördinatie is voldoende om te kunnen RC-racen. Dit wil niet zeggen dat RC-racen kinderspel is, menig volwassene heeft moeite om de wagen op de baan te houden. Maar als je de besturing eenmaal onder de knie hebt, breekt de fanatieke strijd los. Rijd je als zwaargewicht altijd achteraan tijdens het karten? Nu is je kans om je echte rijkwaliteiten te laten zien. Je zult alleen winnen als je weet hoe de ideale lijn volgt en je rempunten zorgvuldig uit weet te kiezen.

Groene activiteit

Heb je duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Mooi, wij ook. Onze RC-auto’s rijden 100% elektrisch. Dit betekent geen stank tijdens het racen en een lekker snelle acceleratie!

Toys for boys

Bij de Mannenspeeltuin gebruiken we RC-auto’s van het merk Traxxas. Deze zijn wereldwijd bekend om hun realistische en degelijke uitvoering. Mocht je crashen, wat ongetwijfeld gaat gebeuren, hoef je niet bang te zijn dat je de rest van de middag in de pits stilzit. Deze rc-auto’s overstijgen het speelgoedniveau, ermee racen tegen je vrienden op een unieke outdoor racebaan moet je een keer gedaan hebben. Ook superleuk als familieactiviteit.

Overige activiteiten