ZIN OM TE PAINTBALLEN?

RECENSIES

Klik hier voor al onze Google-reviews


“Op teambuilding geweest met onze voetbalploeg en er 3u paintball gespeeld. Toplocatie met een groot speelveld (bos), top ingericht met veel obstakels waar je je achter kan verschuilen. Eerst een meer dan duidelijke uitleg gekregen over wat kan en wat niet en nadien verschillende spelvormen. Materiaal dat men hier gebruikt is top! En de begeleiding is ervaren en legt alles meer dan duidelijk uit. Een aanrader!!!
4 sterren – Karel Driessens

“Mooi speelveld. Vrijgezellenfeestje hier gehad. 3 uur paintballen. Verschillende spelvormen gehad. Leuke plekjes om te schuilen of de ander vanaf de zijkant aan te vallen.”
4 sterren – Bart Jan Jongkoen

“Wij zijn met een vrijgezellengroep uit België gekomen om te paintballen en te bijlwerpen. Fantastisch mooi paintballterrein en goeie begeleiding van de activiteiten. Het wedstrijdje België vs Nederland was de kers op de taart.”
5 sterren – Martijn Serry

Paintball (3 uur – vanaf 8 personen)

Paintballbos

Ons bos van circa drie hectare in Oosterhout is voor paintball een van de meest spectaculaire en gevarieerde terreinen van Nederland. Wij hechten veel waarde aan veiligheid, goede verfballetjes, betrouwbaar materiaal –semiautomatische en speciale paintballwapens – schone overalls in elke maat en een ruime hoeveelheid mooie verstopplekken en forten.

Ultieme mannenactiviteit

Het paintballspel bestaat al heel lang en blijft uitermate geschikt voor een mannenuitje. Wij verzorgen het voor groepen vanaf 8 personen en richten ons vooral op het plezier van samen spelen. Afhankelijk vanaf de groepsgrootte en de interesse van de deelnemers vullen we het arrangement in overleg met de groep in.

Strategisch outdoor paintball

In de loop van de jaren hebben we diverse dynamische spellen ontwikkeld, waarin paintball ultiem uit de verf komt. Ons outdoor paintballcentrum in Oosterhout biedt voldoende ruimte om een strategisch plan op te zetten en de vijand te verrassen. Balletjes schieten in een echt bos en met veel gevoel voor humor zoals bij ons kun je niet op veel plaatsen.

Uitdagende paintballspellen

Naast een aantal standaard spellen zoals vlaggenroof en ‘zoek de bom’ komt er ook weleens een zombiemasker of rookbom aan te pas. We laten ons ook gerust inspireren door games als Fortnite Battle Royal.  Zelf een leuk idee? Overleg het met de begeleider op de dag zelf, wie weet kunnen we er wat mee. Wij halen er zelf het meeste plezier uit als jullie het leuk hebben.

Paintballkleding

Hoewel je in ons paintballcentrum in de buurt van Breda prima kunt paintballen in een driedelig pak of op hoge hakken, raden we je toch aan comfortabele kleren en (oude) sportschoenen mee te nemen. Je krijgt van ons een overall zodat je lekker onbezorgd over de grond kan tijgeren.

Biertje?!

Om het voor jullie en voor ons veilig en leuk te houden is paintball een alcoholvrije activiteit. Hou hier rekening mee met de planning van je voorprogramma. Wij trekken de biertjes pas open na het paintballen en verwachten dat alle deelnemers de activiteit niet onder invloed aanvangen.

Minimum leeftijd paintball

Voor paintball geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Voor kinderfeestjes bieden we ook kinderpaintball aan vanaf 10 jaar waarbij we gebruikmaken van speciale paintballwapens die minder hard schieten.

Overige activiteiten