RECENSIES

Klik hier voor al onze Google-reviews


“Ik ben naar de mannenspeeltuin geweest voor een vrijgezellenfeest. We werden opgevangen en begeleid door zeer enthousiaste en aardige begeleiding die voor onze een geweldige dag hebben verzorgd. De paintball was voor mij een eerste keer en een groot succes. We hebben bijlen geworpen onder de begeleiding van Ragnar wat ook een groot succes was. De barbeque was heerlijk en het voedsel in overvloed, we moesten zelfs wat vlees uitdelen aan de begeleiding omdat we het niet op konden. We hebben een fantastische dag gehad en ik zal zeker terugkomen. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden die een top dagje vol testosteron wil beleven. Hartelijk dank aan alle medewerkers!
5 sterren – J.T. Sonneveld

“Met een groep voor een vrijgezel langs geweest en kan niet anders zijn dan positief. De activiteiten leuk en goed georganiseerd en ook veel opties qua activiteiten. Het personeel heeft ons uitstekend geholpen en heeft actief mee gedacht zodat wij een leuke dag hadden.”
5 sterren – Mike Appel

“Heel fijne vrijgezellendag gehad. Bow Battle, bijlwerpen en BBQ. Gezellige locatie en vriendelijke begeleiding. We zijn daar goed ontvangen.”
5 sterren – Gino van Moer

Vrijgezellenfeest (vanaf 8 personen)

We hebben voor een vrijgezellenfeest een aantal grapjes geprobeerd, maar shoot the rabbit met een paintballwapen blijft het leukst. Een bibberend konijn dat in het bos op de jagers wacht levert gegarandeerd leuke plaatjes op. Kies je tijdens je vrijgezellenfeest in de Mannenspeeltuin niet voor paintball dan kunnen we de vrijgezel ook bij de andere activiteiten in het middelpunt zetten.

Compleet vrijgezellenfeest

Een goed vrijgezellenfeest organiseren is best complex. Bij het samenstellen van de groep, het kiezen van een datum en het in elkaar zetten van een origineel programma komt heel wat kijken. We hebben inmiddels zo veel vrijgezellengroepen voorbij zien komen, dat we een heel eind met je mee kunnen denken. Voor het originele programma hoef je ons alleen maar te bellen, met onze unieke activiteiten zit je altijd goed! Maak je ook geen zorgen over de ‘bijeengeraapte’ samenstelling van de groep. Wij weten precies hoe we het ijs kunnen breken zodat de vrijgezel met zijn vrienden (en misschien ook met zijn vader en schoonvader) de dag van zijn leven heeft. Daar draait het bij ons om.

Tijd voor een paar B’s: Bbq en Bier (+ Borsten?)

En dan is het tijd voor de laatste activiteit: BBQ en bier! Altijd verstandig om een goede bodem te leggen voor je gaat stappen. Tijdens de coronaperiode hebben wij echter gemerkt dat steeds meer groepen het fijn vinden om de reisbewegingen te beperken en de dag dus bij ons te beginnen en af te sluiten. Daar zijn we helemaal op ingericht. We zouden bijvoorbeeld geen echte Mannenspeeltuin zijn zonder een koelkast vol ijskoud bier voor na het spelen. Ook kunnen we als toevoeging een striptease verzorgen bij je vrijgezellenfeest. En met “wij” bedoelen we niet dat we zelf onze kleren uittrekken, dat laten we aan een getrainde professional over. Geen zorgen: “What happens in de Mannenspeeltuin stays in de Mannenspeeltuin”.

Goede ligging voor Breda en Antwerpen

Mocht je toch op stap willen, dan liggen onze locaties in Brabant (Oosterhout en Bergen op Zoom) ideaal voor een stapavond in Breda of Antwerpen. Veel van onze klanten gaan na hun uitje bij de Mannenspeeltuin door naar een van deze steden om de dag feestelijk af te sluiten.

Overnachten in de regio

Op een steenworp afstand van onze Mannenspeeltuin zijn diverse groepsaccommodaties te vinden om er een heel mannenweekend van te maken. Vooral de Roompot locatie Katjeskelder is populair bij groepen die in Oosterhout komen spelen.

Onze activiteiten