Eten en drinken

Lunchen in de mannenspeeltuin

Lunch: €8,- p.p.

Over een gewone lunch kun je lang of kort zijn; dan heb je het over een simpele handlunch voor weinig geld die je snel tussendoor naar binnen kunt werken. Deze lunch bestaat uit een broodje ham, broodje kaas, krentenbol en fruit.

Mannenlunch: €15,- p.p.

Bij de mannenlunch zwengelen we de BBQ aan, zodat je in een half uurtje een broodje hamburger en/of kip kunt aankleden met groenvoer zoals je zelf wilt. We presenteren verschillende soorten broodjes en naast het BBQ-geweld ook zoet en hartig beleg. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen.

BBQ: €20,- p.p.

Wil je de biefstukken lekker doorbakken of juist nog een beetje mals? Dat mag je helemaal zelf bepalen met een ijskoud biertje in de ene hand en een BBQ-tang in de andere. Onze gewone barbecue… is gewoon een prima barbecue: vier stukken goed vlees per persoon, huzarensalade, rauwkostsalade, stokbrood met kruidenboter, en diverse sauzen. Zitten er vegetariërs in het gezelschap? Dat is geen probleem, kunnen we regelen als je het ons van tevoren even laat weten. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Hele kip op de barbecue

Mannenbbq: €25,- p.p.

Je kunt bij ons ook ‘in stijl’ kiezen voor een echte mannenbarbecue: veel vlees (zes stukken per persoon), stokbrood met kruidenboter, sauzen en… fuck de salades (ok, toch een beetje dan voor de kleur). Lekker zelf bakken! Zitten er vegetariërs in het gezelschap? Dat is geen probleem, kunnen we regelen als je het ons van tevoren even laat weten. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Kreeft op de barbeque in de mannenspeeltuin

Speciale eetbeleving: prijs op aanvraag

Denk je aan echt iets anders in Mannenspeeltuinstijl, bijvoorbeeld een speenvarken (aan het spit), oesters (zelf openen), halve kreeft op de bbq (zelf klaarmaken), grote garnalen op de bbq (zelf pellen) overleg dan even met ons. Kunnen we regelen!

Onze activiteiten

© Copyright Mannenspeeltuin.nl | Made by Mix4.nl