Eten en drinken

Lunchen in de mannenspeeltuin

Lunch: €8,- p.p.

Over een echte mannenlunch kun je lang of kort zijn; meestal is het gewoon wat de vrouw klaarmaakt. Ook wij zetten wat dames aan het smeren en dan heb je voor weinig geld een smakelijke lunch bestaand uit een broodje ham, broodje kaas, krentenbol, stuk fruit en melk.

Gewone bbq: €18,- p.p.

Wil je de biefstukken lekker doorbakken of juist nog een beetje mals? Dat mag je helemaal zelf bepalen met een ijskoud biertje in de ene hand en een BBQ-tang in de andere. Onze gewone barbecue… is gewoon een prima barbecue: vier stukken goed vlees per persoon, huzarensalade, rauwkostsalade, stokbrood met kruidenboter, en diverse sauzen. Zitten er vegetariërs in het gezelschap of zijn er speciale dieetwensen? Dat is geen probleem, kunnen we regelen als je het ons van tevoren even laat weten.

Hele kippen eten bij de mannenspeeltuin

Mannenbbq: €25,- p.p.

Je kunt bij ons ook ‘in stijl’ kiezen voor een echte mannenbarbecue: veel vlees (zes stukken per persoon), hele kippen aan het spit, stokbrood met kruidenboter, sauzen en… fuck de salades (ok, toch een beetje dan voor de kleur). Lekker zelf bakken!

Kreeft op de barbeque in de mannenspeeltuin

Speciale eetbeleving: prijs op aanvraag

Denk je aan echt iets anders in Mannenspeeltuinstijl, bijvoorbeeld een speenvarken (aan het spit), oesters (zelf openen), halve kreeft op de bbq (zelf klaarmaken), grote garnalen op de bbq (zelf pellen) overleg dan even met ons. Kunnen we regelen!

Onze activiteiten

© Copyright Mannenspeeltuin.nl | Made by Mix4.nl