Veelgestelde vragen

Andere vragen? 0164-254484

Als je een uitje organiseert, loop je altijd wel tegen een paar praktische vragen aan. We hebben de meest aangekaarte topics voor je verzameld:

Een boeking doen

Kan ik reserveren via een mailtje?
Het is het handigst als je ons eerst belt als je wilt reserveren. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden op jullie voorkeursdatum, nemen we je wensen door en stellen vast hoe jullie dag er precies uit komt te zien.

Corona?

Zijn jullie open?
Ja, we zijn gelukkig weer open! We houden de richtlijnen van het RIVM aan.

Minimumleeftijd

Hoe oud moet je zijn om te kunnen paintballen?
Om een potje paintball in de Mannenspeeltuin te kunnen spelen moet je 16 jaar of ouder zijn en een volwassene aan je groep toevoegen. Als je die liever thuislaat moet je minstens 18 jaar zijn.

En een kinderfeestje dan?
Je kunt ook paintballen in de Mannenspeeltuin als je nog geen 16 bent. Je speelt dan met wapens die iets minder hard aankomen en kleinere paintballs die iets makkelijker kapot gaan. Voor de spelbeleving maakt dat trouwens helemaal niets uit.

Alleen mannen?

Moet ik als vrouw echt op de parkeerplaats wachten van de MANNENspeeltuin?
Ben je gek! Het is zeker niet onze bedoeling om je als vrouw in het team (of op deze website) buiten te sluiten. Als one-of the-guys ben je uiteraard van harte welkom, maar… wel meeschateren met de mannenhumor hè!

Locatie en route

Een terrein in Oosterhout en Bergen op Zoom… waar zitten jullie dan precies?
Omdat onze locaties midden in het bos liggen, hebben ze geen specifiek adres.

Locatie Oosterhout
Als je in je navigatie de ‘kruising van de Langedreef en de Hoevestraat in Oosterhout’ ingeeft kom je bij onze parkeerplaats. Na je reservering ontvang je ook altijd een bevestiging met deze informatie en een routebeschrijving.

Locatie Bergen op Zoom
Bergsebaan 90 is ons adres in Bergen op Zoom, maar dat zal je navigatie niet precies aangeven. In onze bevestigingsmail ontvang je de route naar onze poort.

Kleding

Wat trek ik aan voor een paar uurtjes Mannenspeeltuin?
De Mannenspeeltuin is een outdoor activiteitenterrein en een gereserveerde boeking gaat bij ons altijd door. Kijk ’s ochtends dus eerst even uit het raam en kleed je vervolgens aan alsof je een dagje in het bos gaat rondrennen (dat ga je namelijk ook doen). Hoewel onze activiteiten prima te spelen zijn in een driedelig pak met bordeelsluipers, adviseren wij om sportieve kleding en stevige schoenen aan te trekken. Voor elke paintballdeelnemer ligt bij ons een schone overall op maat (van S tot XXL) klaar. Dat kleed niet echt slank af, maar hé…who cares? De deelnemers aan een smeedworkshop krijgen een smeedschort op locatie en vooraf het advies om geen synthetische kleding/schoenen aan te trekken.

Safety first

Leuk hoor al dat spektakel, maar denken jullie wel aan onze veiligheid?
Veiligheid staat tijdens al onze activiteiten op nummer één. Ten eerste hebben we veel tijd en aandacht besteed aan het uitwerken van duidelijke briefings. Verder gebruiken wij voor elke activiteit die daarom vraagt speciale maskers die het gehele gezicht en zo nodig ook de oren beschermen. Een zeer sterk LEXAN vizier zorgt ervoor dat de ogen veilig zijn voor paintballs of pijlen. De meeste brildragers kunnen onze maskers gewoon over hun normale bril heen dragen.

Minder dan 8 personen

Wat als onze groep kleiner is dan 8 personen?
Dat is geen probleem voor de activiteiten. Alleen moet je wel voor 8 personen betalen, dus je bent iets duurder uit. Dit geldt niet voor onze smeedworkshop, die is mogelijk vanaf 4 personen.

Eén activiteit

Kan ik ook één uur komen spelen?
Als je bij ons komt paintballen adviseren we echt een minimale speeltijd van twee uur. Wil je los een andere activiteit van 1 uur komen doen, zoals bow battle, bijlwerpen of rc-racen, dan rekenen we een toeslag van €5,- per persoon.

Alcohol

Is het mogelijk om bij jullie een biertje te drinken?
Uiteraard. Geen Mannenspeeltuin zonder bier. We trekken de blikjes wel pas na het paintballen open. Alleen zo kunnen we jullie en onze veiligheid garanderen. We stellen het ook altijd zeer op prijs als je aan het begin van het spel nuchter het strijdveld in gaat (je mag wel van tevoren wat eten hoor 😉 ).

Eigen actioncam

Mogen wij onze eigen filmapparatuur meenemen?
Tuurlijk. Je eigen actioncam mag gerust mee, en als we hem ergens aan vast kunnen zetten helpen we daar graag mee.

Annuleren

De vrijgezel gaat toch niet trouwen, wat nu?
Het komt weleens voor dat een boeking toch niet door kan gaan. Je kunt je boeking tot 14 dagen voor de afgesproken speeldatum kosteloos annuleren of verhuizen. Wil je je boeking korter dan 14 dagen van te voren afzeggen, dan betalen we de aanbetaling niet terug, maar we kunnen wel in overleg een andere speeldatum afspreken.

Pinnen

Kun je pinnen in de Mannenspeeltuin?
Jazeker, we hebben een mobiel pinapparaat. We stellen het erg op prijs als bij het afrekenen de totaalprijs wordt gepind (dus niet elke deelnemer afzonderlijk).

Mocht je nog andere vragen hebben… bel ons gerust: 0164-254484.