Teamuitje (vanaf 8 personen)

In Oosterhout of Bergen op Zoom

Even een middag ertussenuit, lekker een teamuitje in de Brabantse buitenlucht. Bij een speeltuin, en dan vooral een Mannenspeeltuin, denk je meteen aan ongecompliceerd plezier maken. Dat is ook ons grootste doel, maar het sluit niet uit dat we iets met zakelijke thema’s kunnen doen. Samenwerken, teambuilding, veiligheid, verandertrajecten, et cetera kunnen we in spelvorm in onze activiteiten integreren.

Een actief of ontspannen teamuitje

We hebben een aantal sportieve activiteiten voor wie niet bang is voor een druppeltje zweet. Hoe goed is jullie manager eigenlijk in het leiden van de troepen tijdens een strategisch potje paintball of bow battle? Heb je er al een actieve werkweek op zitten en meer zin in wat ontspanning? Ook geen probleem! Ga de strijd met elkaar aan op onze outdoor racebaan om te bepalen wie de rc-race kampioen van het team wordt. Of probeer deze keer je target niet te missen tijdens het luchtbuks schieten of met een worp in de roos tijdens het bijlwerpen. Wakker het vuur aan bij je collega’s en kom bij ons smeden. Maak in onze buitenwerkplaats op een kolenvuur een middeleeuws vikingmes, dan snijd het mes aan twee kanten.

Serieuze zaken in een ontspannen sfeer

Juist in een ongedwongen sfeer blijft een serieuze boodschap makkelijk ‘plakken’. We bieden de mogelijkheid om nu eens niet in de vergaderzaal, maar in het bos je teamoverleg te houden. Of bijvoorbeeld een training te combineren met een actief uitje. Geen reanimatiepop op de tapijttegels van het kantoor maar een scenario in het bos. Hoe realistischer de situatie hoe meer indruk het achterlaat.

Leg de doelstelling van jullie zakelijke uitje aan ons voor en we denken graag met je mee. Er zijn meerdere mooie metaforen te vinden met onze activiteiten. We werken hiervoor ook graag samen met externe coaches en trainers.

Volledig verzorgd

Na inspanning komt ontspanning. Borrel bij ons lekker na onder het genot van een heerlijke BBQ. Frisdranken en koude biertjes hebben we altijd in huis, heb je eigen wensen laat het ons dan zeker even weten. Regelen we.

Onze activiteiten