ZIN OM TE RC-RACEN?

RECENSIES

Klik hier voor al onze Google-reviews


“Wij gingen paintballen, RC racen en bijlwerpen. Goede begeleiding, leuke activiteiten en we kregen alle ruimte en tijd om optimaal te genieten. Dikke aanrader!
5 sterren – Willem van Geel

“We waren hier met een vrijgezellenfeest. Erg leuke activiteiten. Rc race, bow battle, tank rijden en drone schieten.”
4 sterren – Marcel Aerts

“We hebben met collega’s het rc-racen en drone schieten en de mannen barbecue gedaan.
Dit is zeer goed bevallen. Goed verzorgd, we zijn niets te kort gekomen.”
5 sterren – Dennis Krooswijk

RC-Racen (1 uur – vanaf 8 personen)

Outdoor racebaan in Oosterhout en Bergen op Zoom

Voor de gadgetfans hebben we op onze beide locaties (Oosterhout en Bergen op Zoom) een uitdagende outdoor racebaan aangelegd. Op deze tracks kun je zelf RC-racen met onze professionele RC-auto’s (Remote Control). Krachtige accu’s, wendbare RC-auto’s en een gevarieerd parcours. Je krijgt een snelheidservaring waar je u tegen zegt, terwijl je met beide benen op de grond staat. En net zoals bij elk racespelletje: eerst oefenen daarna de wedstrijden! We rijden allemaal met dezelfde raceauto dus iedereen kan winnen.

Voor jong en oud

Vergeet je rijbewijs, een beetje hand-oog coördinatie is voldoende om te kunnen RC-racen. Dit wil niet zeggen dat RC-racen kinderspel is, menig volwassene heeft moeite om de wagen op de baan te houden. Maar als je de besturing eenmaal onder de knie hebt, breekt de fanatieke strijd los. Rijd je als zwaargewicht altijd achteraan tijdens het karten? Nu is je kans om je echte rijkwaliteiten te laten zien. Je zult alleen winnen als je weet hoe de ideale lijn volgt en je rempunten zorgvuldig uit weet te kiezen.

Groene activiteit

Heb je duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Mooi, wij ook. Onze RC-auto’s rijden 100% elektrisch. Dit betekent geen stank tijdens het racen en een lekker snelle acceleratie!

Toys for boys

Bij de Mannenspeeltuin gebruiken we RC-auto’s van het merk Traxxas. Deze zijn wereldwijd bekend om hun realistische en degelijke uitvoering. Mocht je crashen, wat ongetwijfeld gaat gebeuren, hoef je niet bang te zijn dat je de rest van de middag in de pits stilzit. Deze rc-auto’s overstijgen het speelgoedniveau, ermee racen tegen je vrienden op een unieke outdoor racebaan moet je een keer gedaan hebben. Ook superleuk als familieactiviteit.

Overige activiteiten