Algemene Voorwaarden Mannenspeeltuin

Definitieve boeking

Een boeking is definitief als we deze, na telefonisch contact, in onze agenda hebben genoteerd en als we de aanbetaling van € 10,- per persoon hebben ontvangen. Het resterende bedrag voldoe je contant of per pin op de dag zelf, tenzij we daar iets anders over hebben afgesproken.

Annuleren

Je kunt je boeking tot 14 dagen voor de afgesproken speeldatum, kosteloos annuleren of verhuizen. Wil je je boeking korter dan 14 dagen van te voren afzeggen, dan betalen we de aanbetaling niet terug, maar we kunnen wel in overleg een andere speeldatum afspreken. Op de dag zelf kun je niet meer kosteloos annuleren of verplaatsen, de aanbetaling wordt dan ingehouden. Heb je een Mannenlunch, BBQ of MannenBBQ geboekt staan dan zal deze alsnog in rekening gebracht worden. Je kunt op de dag zelf wel het vlees op komen halen.

Indien wij zelf door overmacht een boeking moeten annuleren, dan brengen we je hier direct van op de hoogte en ontvang je de aanbetaling terug. Of we bepalen samen een andere speeldatum.

Afwijken van gereserveerde groepsgrootte

Graag weten we een paar dagen voor de speeldatum precies uit hoeveel personen je groep bestaat. We doen niet moeilijk als op de dag zelf 10% van de deelnemers afvalt. Is dit percentage groter, dan brengen we de no show-deelnemers in rekening. Heb je een lunch of bbq gereserveerd, dan betaal je altijd het vooraf doorgegeven aantal personen.

Exclusiviteit

Bijna alle activiteiten doe je met je eigen groep. Paintball is een uitzondering. Hiervoor geldt dat je groep uit minimaal 30 personen moet bestaan om het paintballveld exclusief voor jouw groep te reserveren.

Aansprakelijkheid

Alles wat je bij ons komt doen, doe je op eigen risico. Veiligheid vinden wij heel belangrijk, voor onze deelnemers en voor onszelf. Wij geven vooraf instructies om de activiteiten en je verblijf op ons terrein zo veilig mogelijk te laten verlopen. Iedere deelnemer is verplicht deze aanwijzingen strikt op te volgen. Mannenspeeltuin aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade of letsel aan deelnemers, of voor verlies van eigendommen of geld.

Verlies van of schade aan eigendommen van Mannenspeeltuin kunnen we wel in rekening brengen.

Alcohol en drugs

Bij hinderlijke tekenen van alcohol- of drugsgebruik kunnen wij deelnemers uitsluiten van activiteiten.