Kinderfeestje (2,5 uur)

Op zoek naar een stoer kinderfeestje voor jonge mannen (en stoere meiden) van 10 tot 14 jaar? Ons paintballbos en een aantal van onze activiteiten lenen zich daar uitstekend voor. Een super leuk feestje van 2,5 uur vol actie slechts tien minuten rijden vanaf Breda.

Kinderpaintball, RC-racen & Drone schieten

Ons kinderfeestje bestaat uit RC-racen, Drone schieten en een aantal kinderpaintballgames. Het kinderpaintball wordt met speciale wapens gespeeld, net zo leuk als volwassen paintball maar met kleinere paintballs. Onze op afstand bestuurbare raceauto’s zijn snel en toch heel sterk. Nergens anders in Nederland kun je tegen je vrienden racen op een offroad racebaan. En met paintballs op een vliegende drone schieten, dat kan toch ook nergens?  Wel in de Mannenspeeltuin! Over jouw feestje zullen ze het op school nog lang hebben.

Fortnite in het echt!

Voor de echte Fortnite gamers hebben we verschillende elementen van Fortnite Battle Royale verwerkt in ons kinderpaintball spel. Kies zelf voor Squads, Duo, SOLO of gewoon een Team battle.  Je start met een pump shotgun maar kan in het veld een blauwe ‘AR’ vinden of een blauwe ‘pistol’! Wel goed zoeken want onze ‘loot crates’ vallen niet uit de lucht maar zijn al verstopt in het veld. Voor de jarige job hebben we onze eigen ‘zombie skin’ en de dansjes hoef je gelukkig niet te kopen, die mag je gewoon zelf verzinnen.

Hoe oud moet ik zijn?

Ons origineel Fortnite kinderfeestje is bedoeld voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar. Natuurlijk mag het jongere broertje of zusje gewoon mee om te kijken. Is er iemand in de groep iets jonger dan is dat meestal geen probleem, geef het wel even door. Uiteraard mag een enthousiaste papa of mama ook gewoon meedoen!

Informatie voor de ouders

De minimale groepsgrootte voor dit arrangement telt 8 personen. Het kinderarrangement is alleen doordeweeks te boeken. Voor beschikbare data en tijden kun je ons gewoon even bellen, we nemen dan graag het programma met je door. Voor het paintballen krijgen de kinderen een overall aan zodat de auto ook na het feestje verfvrij blijft. Wij adviseren de kinderen om comfortabele (sport)kleding te dragen en (oude) dichte schoenen.

Eten en drinken

Er is altijd wel even tijd om een stukje taart te eten en de cadeautjes uit te pakken. Wij verkopen blikjes fris en/of een snoepreep/zakje chips maar voor een kinderfeestje mag jij bij ons ook zelf taart en drinken meenemen. De verfkogels voor het kinderpaintball en drone schieten zitten bij het arrangement inbegrepen, er zijn dus verder geen bijkomende kosten.