Corona uitje Mannenspeeltuin

RECENSIES

Klik hier voor al onze Google-reviews


“Heel geslaagd kinderfeestje gehad met acht jongens in de leeftijd van 10 en 11 jaar. De begeleiding was top. Zeker een aanrader. Ook in coronatijd nu, alles is lekker buiten.
5 sterren – Marieke Vrolijk

“Wij zijn in augustus met een vriendengroep wezen paintballen bij de Mannenspeeltuin. Vanaf aankomst was alles netjes geregeld, ook volgens de richtlijnen van het RIVM. Het personeel is vriendelijk en bereid om mee te denken met de groep. Ze staan open voor suggesties en gaan hier goed mee om. Al met al een topfaciliteit en zeker een aanrader!!!!”
5 sterren – Dion

“Wij hebben een super leuke dag gehad met ons studentenhuis, zeker een aanrader!”
5 sterren – Mees de Jong 

Corona uitje

We zijn weer volledig open!

Hoewel je nooit met zekerheid kunt zeggen wat corona in de toekomst gaat doen zijn we momenteel weer als vanouds geopend.

Al onze activiteiten zijn coronaproof

Mochten er weer coronabeperkingen komen, dan volgt de Mannenspeeltuin de richtlijnen van het RIVM. Op onze twee grote buitenlocaties kan gepaste afstand eenvoudig in acht worden genomen. Daarnaast zijn onze activiteiten allemaal outdoor, of outdoor overkapt.

Reserveren en annuleren

We merken dat iedereen staat te popelen om weer iets leuks te organiseren, want onze agenda loopt alweer snel vol.  Reserveer nu daarom alvast je speeldatum. Mocht het uitje door corona toch niet doorgaan, dan doen we niet moeilijk om zonder verdere gevolgen de reservering te annuleren of te verhuizen.

Heb je vragen? bel ons gerust! 0164-254484

Onze activiteiten