Corona uitje Mannenspeeltuin

RECENSIES

Klik hier voor al onze Google-reviews


“Heel geslaagd kinderfeestje gehad met acht jongens in de leeftijd van 10 en 11 jaar. De begeleiding was top. Zeker een aanrader. Ook in coronatijd nu, alles is lekker buiten.
5 sterren – Marieke Vrolijk

“Wij zijn in augustus met een vriendengroep wezen paintballen bij de Mannenspeeltuin. Vanaf aankomst was alles netjes geregeld, ook volgens de richtlijnen van het RIVM. Het personeel is vriendelijk en bereid om mee te denken met de groep. Ze staan open voor suggesties en gaan hier goed mee om. Al met al een topfaciliteit en zeker een aanrader!!!!”
5 sterren – Dion

“Wij hebben een super leuke dag gehad met ons studentenhuis, zeker een aanrader!”
5 sterren – Mees de Jong 

Corona uitje

We mogen weer open zijn!

Het is momenteel zowel voor ons als voor onze klanten moeilijk in te schatten wat wel en niet mag. Maar, we mogen weer open zijn! De regelgeving is zo veranderlijk dat we graag telefonisch met je overleggen wat de mogelijkheden zijn voor jullie groep.

Al onze activiteiten zijn coronaproof

De Mannenspeeltuin volgt de richtlijnen van het RIVM. Op onze twee grote buitenlocaties kan anderhalve meter eenvoudig in acht worden genomen. Daarnaast zijn onze activiteiten allemaal outdoor, of outdoor overkapt.

Reserveren en annuleren

We merken dat iedereen staat te popelen om weer iets leuks te organiseren, want agenda loopt alweer snel vol.  Reserveer nu daarom alvast je speeldatum. Mocht het uitje door corona toch niet doorgaan, dan doen we niet moeilijk om zonder verdere gevolgen de reservering te annuleren of te verhuizen.

Eten en drinken

Wat onze lunches en barbecues betreft volgen we de regels die gelden voor de horeca. Op dit moment verzorgen we dus eten tot 20.00 uur. Consumpties en snacks zijn aanwezig (op afhaal). Wij verwachten dat we onze horecamogelijkheden weer snel volledig kunnen oppakken. Het is dus geen probleem om je lunch of barbecue alvast aan je reservering toe te voegen. Mocht het tegen die tijd anders zijn, dan bellen we je even.

Kinderfeestje

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid gewoon met elkaar spelen zonder de grens van anderhalve meter in de gaten te houden. Je kunt ons dus gerust bellen om een supervet kinderfeestje in de Mannenspeeltuin te organiseren. Daarvoor hoeft overigens niet per se iemand jarig te zijn.

Heb je vragen? bel ons gerust! 0164-254484

Onze activiteiten