Drone schieten (0.5 uur – vanaf 8 personen)

In Oosterhout en Bergen op Zoom

Stel, je staat met een paintballwapen in de hand als er een drone voorbij vliegt… die verleiding om op die drone te schieten is natuurlijk niet te weerstaan. Bij de Mannenspeeltuin doen we niet moeilijk: paintballgeweer laden, schieten maar.

Originele activiteit

Zoek je een activiteit die echt uniek is en nergens anders gedaan wordt, dan kies je voor drone schieten bij de Mannenspeeltuin. Het zal je niet verbazen dat met paintballs schieten op een drone niet bepaald goed is voor een drone. Dus voordat je de drone van de buurman te lijf gaat, kun je misschien beter even richting Oosterhout of Bergen op Zoom komen.

Makkelijk of moeilijk?

Dat bepalen we zelf! Onze dronepiloot kan de drone zo vliegen dat het voor elke schutter uitdagend is om de drone te raken. Komen we erachter dat jij een echte scherpschutter bent, dan vliegen we gewoon wat extremer. Onze drone is speciaal aangepast, kan wel tegen een stootje en bij ons erop schieten is gewoon legaal. Raak schieten is net zo uitdagend voor volwassenen als voor kinderen en maakt ook standaard deel uit van ons stoere kinderfeestje. Don’t try this at home!

Terug naar de oude shooting games

Ken je het spel Duck Hunt nog? Met je zapper gericht op de beeldbuis wachten tot de eend uit de bosjes vliegt? Dit schietspel was in zijn tijd behoorlijk modern, maar inmiddels verwachten we niet van echt te onderscheiden plaatjes op ons beeldscherm. Pak nu je kans om je zapper in te wisselen voor een paintballgeweer en de eend voor een drone en je hebt real life Duck Hunt anno nu!

Overige activiteiten