Groepsactiviteiten

Ragnar van der Heijden – eigenaar van de Mannenspeeltuin en speler der spelers – leerde in de jaren tachtig het paintballspel kennen in Amerika. In 1993 maakte hij paintball onder de naam ACE Paintball toegankelijk voor het grote publiek. Na een reeks succesvolle experimenten met andere leuke groepsactiviteiten, ging ACE Paintball in 2016 over in de Mannenspeeltuin met als doel om vooral te doen wat we leuk vinden.

De missie van de Mannenspeeltuin

Wij verzorgen avontuurlijke groepsactiviteiten in de natuur.

Avontuur in de natuur

Wij zijn erg trots op onze bosrijke locaties in Oosterhout en Bergen op Zoom. De terreinen zijn in eigen bezit en ieder ongeveer drie hectare groot. Meer dan genoeg ruimte dus om ultiem met je groep te kunnen spelen! We testen geregeld nieuwe groepsactiviteiten, maar alleen de écht leuke groepsuitjes halen het tot onze website. In de Mannenspeeltuin hechten we veel waarde aan mooie locaties, goed materiaal en een gezellige sfeer, zowel voor onszelf als voor onze gasten.

Kies je eigen programma

In de Mannenspeeltuin kun je je eigen programma samenstellen zolang je maar minimaal 2 uur aanwezig bent. Soms verzorgen we onze activiteiten ook op andere locaties. Bel ons om te kijken of je gewenste speeldatum nog beschikbaar is, dan stellen we in overleg jullie programma samen.

Alle activiteiten