Vrijgezellenfeest

We hebben voor een vrijgezellenfeest een aantal grapjes geprobeerd, maar shoot the rabbit met een paintballwapen blijft het leukst. Een bibberend konijn dat in het bos op de jagers wacht levert gegarandeerd leuke plaatjes op.

Compleet vrijgezellenfeest

Je valt ‘s ochtends onaangekondigd het huis van de vrijgezel binnen om vervolgens richting Breda te vertrekken. Lunch overgeslagen? Geen probleem, wij kunnen een prima handlunch voor je verzorgen. Met een paar potjes paintball is het ijs zo gebroken. Zeker als je het konijn het bos in ziet rennen. Kies je tijdens je vrijgezellenfeest in de Mannenspeeltuin niet voor paintball dan kunnen we de vrijgezel ook bij de andere activiteiten – bow battle, rc-racen, bijlwerpen, drone schieten –  in het middelpunt zetten.

Tijd voor een paar B’s: Bbq en Bier (+ Borsten?)

En dan is het tijd voor de laatste activiteit: BBQ en bier! Altijd verstandig om een goede bodem te leggen voordat je gaat stappen in Breda of Antwerpen. En we zijn uiteraard geen echte Mannenspeeltuin zonder een koelkast vol ijskoud bier. Ook kunnen we als toevoeging een striptease verzorgen bij je vrijgezellenfeest. En met “wij” bedoelen we niet dat we zelf onze kleren uittrekken, dat laten we aan een getrainde professional over. Geen zorgen: “What happens in de Mannenspeeltuin stays in de Mannenspeeltuin”.

Goede ligging voor Breda en Antwerpen

De ligging van onze locatie centraal in Brabant is ideaal voor een stapavond in Breda of Antwerpen. Veel van onze klanten gaan na hun uitje bij de Mannenspeeltuin door naar een deze steden om de dag feestelijk af te sluiten.

Overnachten in de regio

Op een steenworp afstand van onze Mannenspeeltuin zijn diverse groepsaccommodaties te vinden om er een heel mannenweekend van te maken. Vooral de Roompot locatie Katjeskelder is populair bij groepen.

Onze activiteiten