Vrijgezellenfeest Breda

Vrijgezellenfeest Breda

Veel vrijgezellen vieren hun vrijgezellenfeest in Breda. Onze groepsactiviteiten zijn ideaal voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Onze paintball locatie ligt net buiten Breda en is goed te bereiken. Voor een vrijgezellenfeest hebben we al verschillende grapjes geprobeerd, maar een bibberend konijn dat in het paintballbos op de jagers wacht levert gegarandeerd leuke plaatjes op.

Complete vrijgezellendag

Je valt onaangekondigd het huis van de vrijgezel binnen om vervolgens richting Breda te vertrekken. Lunch overgeslagen? Geen probleem, wij kunnen een prima lunch voor je verzorgen. Met een paar potjes paintball is het ijs zo gebroken. Zeker als je het konijn het bos in ziet rennen. Kies je tijdens je vrijgezellenfeest in de Mannenspeeltuin niet voor paintball dan kunnen we de vrijgezel ook bij de andere activiteiten – bow battle, rc-racen, bijlwerpen, drone schieten –  in het middelpunt zetten.

Tijd voor een paar B’s: Bbq en Bier (+ Borsten?)

En dan is het tijd voor de laatste activiteit: BBQ en bier! Altijd verstandig om een goede bodem te leggen voordat je gaat stappen in Breda of Antwerpen. En we zijn uiteraard geen echte Mannenspeeltuin zonder een koelkast vol ijskoud bier. Ook kunnen we als toevoeging een striptease verzorgen bij je vrijgezellenfeest. En met “wij” bedoelen we niet dat we zelf onze kleren uittrekken, dat laten we aan een getrainde professional over. Geen zorgen: “What happens in De Mannenspeeltuin stays in De Mannenspeeltuin”.

Goede ligging voor Breda en Antwerpen

De ligging van onze locatie centraal in Brabant is ideaal voor een stapavond in Breda of Antwerpen. Veel van onze klanten gaan na de activiteiten bij de Mannenspeeltuin door naar een van deze steden om de dag feestelijk af te sluiten.

Originele Activiteiten

Vrijwel al onze activiteiten zijn prima geschikt voor een onvergetelijke vrijgezellendag. Kijk zeker even of er wat voor jullie groep tussen zit en neem gerust contact op als er nog vragen of ideeën zijn.

Onze activiteiten