Paintball vanuit Halsteren

Veel groepen uit de omgeving van Halsteren komen bij ons paintballen. Onze paintball-locatie is dus ook gemakkelijk te bereiken vanuit Halsteren. Paintball is ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsevent of teamuitje.

Paintballbos

Ons bos van circa drie hectare in Oosterhout is een van de meest spectaculaire en gevarieerde terreinen van Nederland. Wij hechten veel waarde aan veiligheid, goede verfballetjes, goed materiaal –semiautomatische en speciale paintballwapens – schone overalls in elke maat en een ruime hoeveelheid mooie verstopplekken en forten.

Strategisch outdoor paintball

In de loop van de jaren zijn we zo op dreef geraakt met de mogelijkheden van het spel dat we diverse strategische spellen hebben ontwikkeld, waarin paintball ultiem uit de verf komt. Ons outdoor paintball-centrum biedt voldoende ruimte om een strategisch plan op te zetten en de vijand te verrassen. Balletjes schieten in een echt bos en met veel gevoel voor humor zoals bij ons kun je niet op veel plaatsen.

Ultieme mannenactiviteit

Het paintballspel bestaat al heel lang, maar is en blijft uitermate geschikt als activiteit voor een mannenuitje. De manier waarop wij het verzorgen gaat uit van het plezier van samen spelen. Afhankelijk van de groepsgrootte en de interesse van de deelnemers vullen we het arrangement in overleg met de groep in.

Uitdagende paintballspellen

Naast een aantal standaard spellen zoals vlaggenroof en ‘zoek de bom’ komt er ook weleens een  rookbom aan te pas.  Zelf een leuk idee? Overleg het met de begeleider op de dag zelf, wie weet kunnen we er wat mee. Wij halen er zelf het meeste plezier uit als jullie het leuk hebben.

Paintballkleding

Hoewel je in ons paintball-centrum in de buurt van Breda prima kunt paintballen in een driedelig pak of op hoge hakken, raden we je toch aan comfortabele kleren en (oude) sportschoenen mee te nemen. Je krijgt van ons een overall zodat je lekker onbezorgd over de grond kan tijgeren.

Minimum leeftijd paintball

Voor paintball geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Voor kinderfeestjes bieden we ook kinderpaintball aan vanaf 10 jaar waarbij we gebruikmaken van speciale paintballwapens die minder hard schieten.

Overige activiteiten